Coaching

Bedre Resultater tilbyr executive coaching / ledercoaching, prestasjonscoaching og livscoaching. Vi jobber både med enkeltpersoner og grupper, og opplegget tilpasses individuelt til hver enkelt kunde.

Bedre Resultater tilbyr også mentoring for ledere i små og mellomstore virksomheter med fokus på salg.

Executive coaching / ledercoaching

Executive coaching / ledercoaching handler om en leder som får støtte av en coach i sitt virke som leder. Coachen er ofte en sparringpartner over lengre tid, og har selv relevant ledererfaring. Coachens rolle er å hjelpe lederen til å lykkes i rollen, og til å bli en enda bedre utgave av seg selv. Dette er ikke en hyggelig formiddagskaffe, men en krevende utviklingsprosess hvor lederen selv må ta en aktiv rolle.

Mentoring

Ledelse, spesielt på øverste nivå i en virksomhet, er ofte en ensom tilværelse. Det å ha en mentor som vet hva ledelse innebærer, som kan stille de riktige spørsmålene, bidra med verdifulle refleksjoner, sparre om viktige veivalg, og ikke minst lytte, kan gjøre en enorm forskjell.

Prestasjonscoaching

Prestasjonscoaching kan handle om både jobb, privat, idrett, egentlig hva som helst hvor en forbedret prestasjon er forskjellen som utgjør forskjellen. Et svært vanlig eksempel er forbedring av salgsresultater. Et annet vanlig eksempel er ulike typer idrettsprestasjoner.

Livscoaching

Hvis alt var mulig, hva ville du da gjort med livet ditt?!

Dette er et spørsmål de fleste sliter med å svare på. Noen gjør det litt flåsete, men noen seriøse svar på dette må de aller fleste tenke lenge på. Dette kan livscoaching hjelpe deg med.

×