Om oss

Thor Ole FongaardBedre Resultater AS har siden år 2000 jobbet med motivasjon og salgskurs, samt coaching innen salg og ledelse i de fleste bransjer.

Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer med særdeles gode resultater. Gjennom flere år har han hjulpet andre bedrifter med å nå sine mål, og i forlengelsen av dette sett at for å oppnå riktig gode resultater så må man fokusere på mer enn bare selve salgsteknikken. Dette var grunnen til at han i 2008 startet sin etterutdanning innen NLP og Coaching. Se også no.linkedin.com/in/thorolefongaard.

Elin Hauge har lang erfaring fra forretningsutvikling, arbeid med kundeorientering, ledelse av store forretningsprosjekter og ledelse på høyere Elin Haugeledernivå. En av hennes hjertesaker er hvordan bedrifter kan øke sine resultater gjennom reell kundeorientering og systematisk bruk av bedriftens gull – nemlig kundebasen. Elin har en sterk analytisk akademisk bakgrunn, kombinert med etterutdanning innen NLP og Coaching, samt kommunikasjon og retorikk.

Vår adresse er Børsumveien 250, 1430 Ås Tlf 91704447.

Lars Hellestræ samarbeider tett med Bedre Resultater på flere områder. Han er daglig leder i Appeler AS som erLars Hellestre spesialister på målrettet annonsering og rekruttering av selgere og salgsagenter via portalene Toppselger.no og Agenturer.no. Lars har en lang salgsbakgrunn som selger og salgsleder og har vært ansvarlig for flere større nasjonale møtebooking- og salgsprosjekter.
Han jobber også konsultativt med prospekteringsrutiner i bedrifter – dvs. hvordan finne de beste kundeleadsene til salgsteamet. Vi opplever at det som regel er et stort forbedringspotensial på hvordan selgere og bedrifter finner prospekter – og det finnes verktøy for å gjøre dette som de færreste kjenner til. Se også https://no.linkedin.com/in/larshellestrae.

×