Referanser

Slide-Bedre-Resultater

Hva noen av kundene har sagt:

Lena Gravdal – Teamleder i Dalane Energisalg AS
27. september 2019

Vi har nesten tredoblet salgs resultatene i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våres. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk.

Kurs i Butikksalg:

Sortland Storsenter

Bare Barn
Jeg syns kurset var inspirerende og givende. Fantastisk godt å få ny input! Vi trenger det alle sammen. Jeg syns kursleder gjennomførte med glans, og den gruppen jeg var på var også aktiv på kurset.

Apotek1
Jeg var veldig fornøyd med kurset

Møre Design
Flott kurs!

For egen del syns jeg også det var et givende kurs, men mye tankevekkende info. Videre syns jeg den setningen du har brukt i «reklamen» er veldig viktig: «Jobber du som selger, må du tørre å selge!» Det er nok mange som jobber som selgere, men ikke tør selge, og da reduserer de seg selv til en ekspeditør. Viktigheten av mersalg (omsorgsprodukter) var også viktig å få med – da det ligger utrolig mange penger i dette. I tillegg til økt salg, får vi flere fornøyde kunder.


Om nettkurset:

Som du finner her!

  1. ELISABETH 16. SEPTEMBER 2016 

   MØTEBOOKING TEKNIKK SOM VIRKELIG FUNKER
    Jeg har hatt Thor Ole Fongaard som coach og bestemte meg for å ta kurset også for å få en oppfrisking og videre kunnskap. Jeg bruker denne møte bookings teknikken når jeg booker møter og den er veldig god. Det hender til og med at klienter har takker ja til møte og vi blir enige om tid og så spør klienten: Hvor var det du sa du ringte fra igjen?
   Thor Ole har også flere andre gode teknikker og råd i dette kurset som hjelper en godt på vei. Og ting man absolutt bør vite og tenke over før man går i kunde møte. Dette kurset er vel verdt pengene.

  1. Profilbildet til Daniel

   DANIEL 14. OKTOBER 2016 S

   JEG LÆRTE MYE AV DETTE KURSET.Veldig greit å gå gjennom når du er ny og uerfaren i faget.
   Jeg begynte å bruke denne møtebooking teknikken etter kurset og så fort bedre resultater. Liker også at han går nøye gjennom innvendingene og forklarer hvordan du skal komme deg igjennom disse.

 1. Profilbildet til Henrik Turøy
  HENRIK TURØY 30. OKTOBER 2016 

  SUPERT KURS FOR NYBEGYNNERE
  Likte godt at det var mye fokus på innvendinger.

Andre Kurs

Vi leide inn Bedre Resultater AS for coaching i forbindelse med møtebooking. Vi er veldig fornøyde og det har virkelig satt fart hos oss med mange møter i etterkant!

Gunn Helen Aurstad

Corporate Sales Manager

Travellink Norge

Jeg syns dere var motiverende, engasjert og faglig dyktig, og hadde en fin evne å sette ting i perspektiv som gjorde det veldig lett fordøyelig.”

 Ida Pedersen, revisormedarbeider, Ernst & Young

“Bedre Resultater AS har gjennom coaching bidratt til å gi meg økt fokus og bevisstgjøring i salgsprosessen, noe som har ført til kraftig forbedrede resultater. De rusker opp i inngrodde forestillinger og gir inspirerende ”dytt i baken” til å tenke positivt og løsningsorientert. Jeg anbefaler de gjerne til alle som jobber med salg og som ønsker å oppnå bedre resultater.

Roy Teppen, Salgskonsulent, Hegnar Media AS

“Inspirerende, med evne til å gi innspill og konkrete metoder til salgsfremmende tiltak.”

Top qualities: Personable, Good Value, High Integrity 

Lise Ekanger, Tripletex AS

hired Thor Ole as a Personal Trainer in 2007 , and hired Thor Ole more than once

Jobbhuset er et kompetansesenter som hjelper folk inn i arbeidslivet og bidrar til utvikling og økt livskvalitet.

Jobbhuset består av to aksjeselskaper og er eid av Hurum kommune og Røyken kommune. Virksomheten engasjerer ca 115 personer (faste ansatte og tiltaksdeltakere). For flere opplysninger om Jobbhuset se www.jobbhuset.no.

Tre medarbeidere på Jobbhuset var med på salgskurs i regi av Røyken næringsråd 20. april 2015. Kurset ble holdt av Thor Ole Fongaard, Bedre resultater as. Dette kurset var svært lærerikt og som gjorde at vi engasjerte Fongaard til å gjennomføre et tilsvarende kurs på bedriften. Kurset ble gjennomført 20. august med 13 medarbeidere fra adm/ledergruppen. Attføringsbransjen er i store endringer med at tiltaksplassene legges ut på anbud og det kommer nye kommersielle aktører ”på banen”. Mye av arbeidstreningen skal i enda større grad foregå ute i ordinære bedrifter med mål om fast arbeid. Dette krever markedskunnskap og salgskompetanse for våre veiledere, og som gjorde at vi valgte å engasjere Bedre resultater as. I tillegg til å rekruttere /selge personer inn i bedriftene, selger vi fortsatt varer og oppdrag.

Fongaard holdt et svært godt innlegg med utgangspunkt generell salg- og markedskompetanse, men var også flink til å spisse innholdet mot rekruttering av personer inn i ordinære bedrifter. Kurset engasjerte deltakerne, hadde variert innhold og gav mange gode verktøy som kan brukes i vårt daglige arbeide. Målene som ble notert på flip over i starten av kurset, ble alle innfridd.

Jobbhuset kan virkelig anbefale Thor Ole Fongaard og hans firma Bedre resultater as.

Med vennlig hilsen

Jan Åge Fjell

Daglig leder, Jobbhuset Hurum AS

Vi benyttet Bedre Resultater As v/Thor Ole Fongaard på vårt salgs/motivasjonskurs i februar 2013.  Vi opplevde kurset med han som veldig konstruktiv, presist og motiverende.  Da vi også fikk gode tilbakemeldinger fra våre forhandlere som var tilstede, valgte vi å benytte Thor Ole også på vårt salgskurs i februar 2014.

May-Leen  Vedal, REX A/S

 mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å “booste” vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg.

Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!

Top qualities: Great Results , Personable , Good Value –
Joakim Jansson,Nordic Web Radio og Aller Edge

Ettermiddagskurset “Møtebooking og salg” var veldig nyttig for meg som er i oppstartsfasen med eget firma. Thor Ole Fongaard holder kurs på en uhøytidelig og inkluderende måte. Ingen tvil om at denne mannen kan salg, og han deler villig kunnskapen med andre. 

Bjørn Frengstad, sivilingeniør.  Tekna Grunder Trondheim 

Kjells markiser har i flere år benyttet Thor Ole Fongaard i Bedre Resultater AS med svært gode resultater og tilbakemeldinger fra selgere og salgsledere.  Salgsprosessen vår går kort fortalt ut på at selgerne følger opp “leads” vi får inn sentralt for å booke avtaler for gratis behovskartlegging, oppmåling og gi kunden et uforpliktende tilbud.  Dette høres greit ut men praksis viser at salgene IKKE kommer av seg selv.  Med hjelp av Thor Oles teknikker har selgerne økt konverteringen fra leads til faktiske møter (effektive møtebookingsteknikker), møtene til salg (salgsargumentasjon og closing-teknikker) og salgene til mersalg (gjør faktisk kunden mer tilfreds) betydelig.  Det eneste som er redusert etter Thor Oles kurs er rabattene (takling av innvendinger).  I tillegg har Thor Ole motivert selgerne til å i langt større grad gjennomføre egenaktiviteter for å skaffe seg egne leads.  Øvrige og viktige tiltak som effektiv planlegging av arbeidsdagen, oppfølging av gamle kunder og tilbud har Thor Ole også fokusert på med gode resultater.  Vi benytter Thor Ole både i store forsamlinger med hele salgsapparatet til stede og på samreise med en og en selger, både nye som trenger generell salgsopplæring og erfarne som trenger ny motivasjon for økt salg.  Thor Ole tilegnet seg på kort tid nødvendig bransjekunnskap og leverer ulike “skreddersydde” opplæringspakker.  Dette, sammen med det faktum at selgerne selv opplever at rådene øker deres omsetning og resultater,  gjør at Thor Ole om nødvendig kan provosere selgerne men likevel bli opfattet som en av gutta og ha deres fulle respekt.  Vi anbefaler Bedre Resultater AS varmt til alle med behov for bedre salgsresultater!  (-med unntak av våre konkurrenter). 
Frode H. Syvertsen salgs- og markedsdirektør, Hunter Douglas Norge as, divisjon Kjells markiser.

Gjennom bare noen timer med coaching hos Bedre Resultater AS har mye endret seg for oss. For ett år siden var jeg fast ansatt og drev Balansert Mat på fritiden. Jeg har aldri vært i tvil om at Balansert Mat er min drømme jobb, men noe skjedde når jeg valgte å satse alt på firmaet.  Fallhøyden ble høy, jeg begynte å gjøre ting vanskelig og ble etterhvert også usikker på om jeg ville klare å nå mine mål og drømmer. Etter samtaler med Bedre Resultater AS endret alt seg, de ga meg tilbake troen på meg selv, arbeidslysten og viljen til å gjøre de nødvendige endringene.

Aslak, mannen min, har i lang tid har lyst til å satse på sin drøm og nå har også han tatt steget og blitt gründer. Selv med 3 barn, huslån og det som følger med av forpliktelser, ser vi at dette kommer til å gå. Det som har endret seg er at vi gjør det vi elsker, at vi tør å ha tro på at vi klarer det og at vi raskt søker hjelp når vi står fast. Denne hjelpen får vi av Bedre Resultater AS , som ved gode samtaler og bred gründerfaring får oss inn på rett spor. LETTH og Balansert Mat har lokaler under samme tak, det betyr at vi kan jobbe sammen med hvert vårt drømmeprosjekt.

Camilla Mørstad

www.balansertmat.no

www.letth.no

“Leide inn Bedre Resultater As v/Thor Ole som salgstrener, og gjentok det flere ganger. Thor Ole er en god trener. Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! Min erfaring er at jeg etter å arbeidet med Thor Ole, booket jeg møter mye raskere og enklere, noe som er avgjørende hvis du skal selge noe.  Hans tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel.“  Arve Warholm, Rådgiver , Performia Norge AS

Mental trening gir bedre resultater!! Jeg har hatt ENORM hjelp av dine teknikker og tenkemåter, både før og under stevne. Et bilde sier mer enn tusen ord, eller…?

Linnea Ohlen

Linnea Ohlen, konkurranserytter.

HS Media AS har brukt Bedre Resultater AS som salgscoach og sparringspartner i flere år- og det samarbeidet skal vi fortsette med. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å ha jobbet tett med de. Selgerne våre liker å bli trenet av Thor Ole. Selv har jeg brukt han som coach og er svært fornøyd.” Wenche Huser Sund, Adm dir, HS Media AS

“Jeg jobber i Hegnar Media og har i de 6 år brukt Thor Ole sine kunnskaper til å komme dit jeg er i dag. Hans måte å jobbe på er gjennomtenkt og enkeltI den tiden har jeg lært mye om meg selv og mine medmennesker og har blitt en enda bedre selger fordi jeg har hatt som en mentor. Jeg ville benyttet hans tjenester også i andre sammenhenger. Jeg kan anbefale Bedre Resultater AS  på det varmeste. ” Kerstin Skar, Senior selger, Hegnar Media AS

Jeg var så heldig å ha Thor Ole som salgscoach da jeg skulle starte salget på magasinet Bolig i Utlandet! Jeg har lært masse av Thor Ole når det gjelder salg. Han stiller alltid opp, og har en egen evne til å motivere. Jeg kan anbefale Thor Ole på det sterkeste!”

Wenche Lid, Sales Manager , The Aller Group/Bolig i Utlandet (Housing Abroad)

 Her finner du noen av de som har brukt vår kompetanse.

Kontaktpersoner i firmaene kan oppgis ved henvendelse.

A2Media AS
AB Connect
Access Personell AS
Adopsjonsforum
Adv Arne Sørby
Agresso AS
Akro AS
Aller Edge AS
Aller Internett AS
Arena Gruppen AS
Autobar Norge AS
Autogruppen AS
Autosalg AS
Avanorgruppen AS
Baderingen AS
Balansert Mat AS
Barnemagasinet BAM
Breiband AS
Broadnet norge AS
Bølgen Flis og VVS AS
Capi-Lux Norge AS
Caspersen Foto
Chr. Oppsal Bil AS
Computerland
Cpromo AS
Cutrin Norge As
Databackup AS
Dine Penger
Direct Connect
Drammen Maskin Utleie
Drammen Tidene
Drogsteh AS
Elan IT Resource
Eliaden
Elmagasinet
Endress + Hauser AS
Energa AS
Ernst & Young
Eurobad AS
Eva Solo AS
Evexia AS
Exercise Organizer AS
Expertreiser As
Felix konferansesenter AS
Fly & Industri Instrumenter AS
Focus lysdesign AS
Fono Forlag
Giga Forlag
Glemar AS Grene AS
Grene AS
Grønli Media
Hadeland AS
Haveland AS
Hegnar Media AS
Hesteportalen AS
HIM Data AS
HMS kontoret AS
Hognestad & Brattås AS
Horeka AS HMS kontoret AS
HS Media
Hunter Douglas Norge AS
Hylland Consult AS
Idium AS
Inform Media Norge AS
Infotjenester AS
Intility AS
Intuisjon Norge AS
Invacare AS
ISO, Installatørenes Service og Opplysningskontor
ITT Flugt AS
Jobbhuset Hurum AS
Media Direct Norge AS
Metos AS
Microsoft Norge as
Microtech AS
Moss avis
MPS Norge AS
Noahs Hage AS
Nordic Pack AS
Nordic Web Radio AB
Nordic Web Radio AS
Norsk Aller AS
Opplærings senteret Vikarbyrå
Opplæringssenter for Visuell Kommuniksasjon
Polyflor Norge AS
Radio 1
Radio 2 Digital
Rahmquist
RedBull Norway AS
Romerike Peis og varme
Scandic Markiser AS
Skanska Survey
Skoies AS
Skotvedt AS Sonans Utdanning
Snappit AS
Spenst Mjøndalen
Sportmedia AS
Supplies Team
TCE RacingAS
TechPower
Tekna, Avd. Oslo
Temp Team AS
Thorsen AS
Tof Hesteutstyr AS
Tools AS
Travellink Norge
Tyco Building services
US Møller Import
Viking Bad
Øyeoptik AS
×