Møtebooking

Hvordan booke flere møter raskt og enkelt.

møte

Det å lære seg møtebooking på en rask og enkel måte gir raskt uttelling i mer salg og suksess. Det er her salget begynner, og det å få fylt opp kalenderen med gode avtaler er gull verdt.

Dette kurset inneholder både motivasjon til å plukke opp telefon og teknikker som gjør det enklere for deg å få kundene til å si ja til å møtes. Kurset kan gjøres på en hel eller halv dag, med eller uten en praktisk del, hvor vi faktisk booker møter og ser at dette fungerer. Ved å kjøre en praktisk del vil man også få viktige tilbakemeldinger der og da av kursholder som da vil være tilstede å gi råd og tips underveis. Samt at man etter ringeseansen også evaluerer de samtaler man har hatt, hvordan takle innvendingene som har dukket opp m.m.

Noen av de punktene vi går igjennom er:

  • Din nøkkel til suksess
  • Hvordan lage en kort og effektiv samtale.
  • Hvordan ha kontroll og vinne alle diskusjoner
  • Hvordan møte innvendinger
  • Hvordan “close” avtaler på innvendinger
  • Hvordan ” close” møte avtalene raskt og enkelt

Ta kontakt nå for mer info.

Hva andre har sagt:

”Leide inn Thor Ole som salgstrener, og gjentok det flere ganger. Thor Ole er en god trener. Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! Min erfaring er at jeg etter å arbeidet med Thor Ole, booket jeg møter mye raskere og enklere, noe som er avgjørende hvis du skal selge noe. Han tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel”.

Arve Warholm,

Rådgiver , Performia Norge AS

 

Vi leide inn Bedre Resultater AS for coaching i forbindelse med møtebooking. Vi er veldig fornøyde og det har virkelig satt fart hos oss med mange møter i etterkant!

Gunn Helen Aurstad

Corporate Sales Manager

Travellink Norge

I mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å “booste” vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg.

Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!

Top qualities: Great Results , Personable , Good Value –

Joakim Jansson,

Nordic Web Radio og Aller Edge

×