Din nøkkel til suksess innen salg!

slide_06

Jobber du med salg? Hva er din nøkkel til suksess? Ofte er vi som selger og leder opptatt av å finne ut hva som gjør at noen lykkes bedre enn andre. Og hver gang vi går igjennom dette så koker det ned til det samme. Det er ikke gode kampanje tilbud, rett marked eller prisen som avgjør om du gjør suksess. Din nøkkel til suksess er DEG!!. Det er hva du gjør og tenker som avgjør om du gjør suksess eller ikke. Det er hvor god du er på skaffe deg prospekt, booke møter effektivt, være god i møtene, holde avtaler og hvor bevisst du er på at alt du gjør skal føre til at kunden sier JA, og velger deg og din bedrift som leverandør.

Det bevises gang på gang, de beste selgerne i en bedrift er også de mest effektive og fokuserte. Man kan greie noen gode enkelt prestasjoner men over tid så er det alltid hardt arbeid og riktig fokus som gir de beste resultatene. Ofte hører jeg selgere som har fokus på å finne den rette “pitchen” de beste tilbudene m.m. mens de beste har langt mer fokus på å gjøre de rette tingene, med best mulig teknikk så ofte som mulig. Dessverre så glemmer vi ofte dette når vi møter motbakkene, da er det alltid konkurrenter, priser, markedsføring eller bare generelt markedet som er galt. Veldig sjelden hører jeg selgere som forteller at de nå sliter med dårlig teknikk, ikke har nok møter eller ikke holder avtale sine.

Men når vi begynner å se litt på historien er det veldig ofte at adferdsmønstrene har endret seg kraftig. Og de fleste sliter med å komme tilbake til samme “suksess” adferd fordi man etter å ha holdt lavere tempo, lykkes dårligere med salg og selvtilliten synker og spiralen har fått feil retning.

Og da er det viktig å huske gamle suksess historier, ha fokus på fremtidlig suksess og ikke minst gjøre det som trengs. Ved å huske gamle suksess historier får man også automatisk litt mer selvtillit og ballene begynner å rulle:-)

Når man har fokus på fremtidig suksess endrer man også adferd automatisk. Man begynner å ta bedre valg, blir tøffere i avslutning av salgene og etterhvert kommer det aller beste, man begynner igjen å forvente det beste:-) Hva vil du mene er en suksess for deg? Hvordan vil du kjenne igjen tegnene på at du har lykkes og blitt en suksess? Vet du dette, er det også veldig mye enklere å finne ut hva du må gjøre for å oppnå din suksess.

Så ha fokus på hvor du vil, også hvordan du skal komme dit. Du har det som trengs, men du må ta de rette valgene og stå løpet helt ut!

Lyst til å komme fort i gang? Ta kontakt nå.

vanlig_17

×